SIGHET: Un sofer de 25 de ani care se afla la volanul unui bolid a intrat in plin intr-un copac, retezandu-l.

SIGHET: Un sofer de 25 de ani care se afla la volanul unui bolid a intrat in plin intr-un copac, retezandu-l.

Un accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe strada Dragos Voda din Sighetu Marmatiei. Un sofer de 25 de ani care se afla la volanul unui bolid, intentionand sa evite coliziunea cu o autoutilitara care nu i-a acordat prioritate, a intrat in plin intr-un copac, retezandu-l.
Soferul de 25 de ani circula dinspre Camara inspre Sighetu Marmatiei si intentionand sa evite coliziunea cu o autoutilitara care a intrat pe contrasens a pierdut controlul masinii a intrat pe trotuar si s-a izbit de un copac.
Din fericire in acel moment nu circula nimeni pe trotuar, insa soferul a fost transportat de un echipaj SMURD la Unitatea Primiri Urgente Sighet pentru investigatii medicale. Masina a fost distrusa in proportie de 90%, insa tatal soferului ajuns la fata locului a declarat ca distrugerea masinii nu il afecteaza, important este ca fiul sau a reusit sa-si salveze viata. In urma accidentului mai bine de o jumatate de ora circulatia rutiera pe strada Dragos Voda a fost ingeunata atat de numarul mare de masini care la acea ora tranzitau zona, dar si de cetatenii curiosi care s-au strans la fata locului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.