SIGHET : Ucraineni trimişi în judecată pentru contrabandă

SIGHET : Ucraineni trimişi în judecată pentru contrabandă

 Trei cetateni ucraineni  prinsi in flagrant la inceputul anului in timp ce aduceau in Maramures tigari de contrabanda  au fost trimisi in judecata astazi 26 ianuarie. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei i-au pus sub acuzare pe ucraineni sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecerea ilegala a frontierei de stat. 

 
Petro Ivanovyci Klantiuk, Viktor Victorovyci Kutasevyici si Attila Victorovyci Kutasevyici se afla in arest preventiv dupa ce in data de 5 ianuarie, impreuna cu alti 12 concetateni, au trecut ilegal frontiera peste raul Tisa, in dreptul localitatii Craciunesti. Doar cei trei au fost prinsi, pentru ca restul ucrainenilor au scapat de urmarirea politistilor de frontiera, dar au lasat in urma 24.000 de pachete cu tigari, de provenienta ucraineana. 
 
Prin acelasi rechizitoriu, s-a dispus trimiterea in judecata si a lui Nicolae Marusceac, acuzat sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la contrabanda. Barbatul a fost retinut in aceeasi noapte, politistii de frontiera depistandu-l in timp ce asigura paza zonei in care urma sa fie descarcata marfa de contrabanda. El urma sa preia coletele cu tigari introduse ilegal in Romania, iar apoi sa se ocupe de distributia lor. 
 
Dosarul a fost inaintat spre solutionare Judecatoriei Sighetu Marmatiei. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.