Baia Mare:"Hai lasă-ne, ne-am săturat / De nulităţi şi de netalentaţi!" – unul dintre mesajele senatorului Sorin Bota pentru "incompetentul şi coruptul" Mircea Man

Baia Mare:"Hai lasă-ne, ne-am săturat / De nulităţi şi de netalentaţi!" – unul dintre mesajele senatorului Sorin Bota pentru "incompetentul şi coruptul" Mircea Man

Senatorul P.S.D., Sorin Bota, şi-a început astăzi conferinţa de presă într-un mod total atipic. În locul cuvântului de deschidere s-au putut auzi trei cântece cu mesaje sugestive pentru înlăturarea actualei puteri, în frunte cu preşedintele tuturor maramureşenilor, Mircea Man. Mai mult decât atât, Sorin Bota pare a fi inamicul politic numărul 1 al lui Man, pe care doreşte să îl concureze indiferent de funcţia pentru care Mircea Man va alege să candideze.

Melodiile „Vinovaţii fără vină”, semnată Pasărea Colibri, „Protest” de Ştefan Bănică Junior şi „Cântecul bătrânesc” a lui Ducu Bertzi au fost cele trei cântece care au deschis o conferinţă de presă atipică susţinută de senatorul Sorin Bota. Toate cele trei cântece nu reprezintă decât un mesaj de protest pentru incompetenţii şi corupţii care ne conduc ţara şi implicit, judeţul.

Senatorul pesedist şi-a făcut publică astăzi, în cadrul conferinţei, decizia de a candida la funcţia pentru care se va înscrie în cursa electorală şi preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Man. "Dacă el va candida de deputat, voi merge să candidez de deputat în acel colegiu. Dacă el va candida la Senat, de senator, voi merge să candidez la Senat, în acel colegiu. Dacă el încearcă să mai candideze după ce a învăţat patru ani meserie de preşedinte pe banii maramureşenilor, după cum a declarat tocmai el că următoarea dată va ştii ce are de făcut, că acum de-abia a învăţat, voi candida pentru preşedinte de Consiliu Judeţean. Partidele care compun U.S.L.-ul azi trebuiau să decidă candidaţii până la această dată dar din păcate nu au decis cine va fi adversarul lui Mircea Man şi uite că le ofer o soluţie ca să nu mai aibă asemenea dileme", a declarat senatorul Marius Sorin Bota.

Senatorul a evidenţiat că cele trei cântece care au putut fi ascultate la începutul conferinţei de presă reprezintă de fapt mesajul său de protest faţă de toţi oamenii politici pentru care compromisurile au fost mai importante decât faptele.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.