SIGHET: Sorin Bodran rămâne în fruntea Sanitas Sighet

SIGHET: Sorin Bodran rămâne în fruntea Sanitas Sighet

Sorin Bodran liderul Sanitas Sighetu Marmatiei isi pastreaza functia de presedinte al organizatiei. Acest lucru au decis cei peste 140 de membri care au participat ieri la a doua sesiune a Adunarii generale a sindicatului.

    Conform calendarului, in data de 11 ianuarie a avut loc intalnirea generala a sindicatului Sanitas Sighet cu scopul de a se alege un nou lider la nivel local. In semn de protest, la manifestare au participat doar 100 de persoane, numarul minim necesar pentru ca alegerile sa fie validate fiind de minim 250 de oameni. Mircea Ciocan, liderul Sanitas Maramures a fost nevoit in aceste conditii sa reprogrameze intalnirea pentru ieri 31 ianuarie. Numarul celor prezenti de aceasta data a fost de peste 140. In urma voturilor Sorin Bodran a reusit sa isi pastreze functia de presedinte Sanitas Sighet cu un pocent de 88 %.
 
    Noul si in acelasi timp vechiul lider Sanitas spune ca are déjà pregatit un plan de actiune pentru anul 2012 desi considera ca va fi unul foarte greu.

    Presedintele Sanitas Sighet si-a inceput activitatea astazi participand la o intalnire la nivel de directorat a carui scop a fost negocierea contractului colectiv de munca.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.