SIGHET: Continuă lupta cu comercianţii de lemne

SIGHET: Continuă lupta cu comercianţii de lemne

Vanzatorii ambulanti de lemne de foc din municipiul Sighetu Marmatiei au fost evacuati in urma cu aproximativ o saptamana din cartiere. Politia locala le-a cerut carutasilor sa respecte hotararea de consiliu local si sa-si vanda marfa langa gara CFR, acolo unde primaria Sighet le-a amenajat un loc special. Acestia insa continua sa isi vanda marfa prin cartiere motivand ca nu isi vor vinde niciodata lemnele pentru ca nimeni nu merge pana la gara.
           În pofida faptului că există o hotărâre a Consiliului Local Sighet care reglementează circulaţia şi staţionarea căruţelor pe raza municipiului, aceasta nu este respectata. Indicatoarele care interzic parcarea carutelor nu prea sunt luate in serios, carutasii continuand sa-si vanda marfa, nestingheriti in locurile vechi, respectiv Cartierul Unirii sau Cuza Voda. Oamenii se plang de faptul ca si asa o duc greu si de o vreme au concurenta serioasa, comerciantii care vin cu masinile.

    Politia locala incearca sa faca ordine  si sa-i determine pe carutati sa se mute. Nu prea razbesc insa pentru ca pe oameni nu ii mai sperie nici amenzile.

    Situatia pare sa se repete in fiecare zi. Oamenii vin cu marfa si se pun intr-un loc vizibil, sperand sa vanda si se se intoarca cu ceva banuti acasa. Oamenii legii fac razii, ii someaza pe carutati sa paraseasca cartierele si ii ameninta cu amenzi usturatoare. Comerciantii de lemne se impotrivesc vin cu argument, cer clement si intr-un final se conformeaza…pana a doua zi.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.