SIGHET: "Sfârşitul lumii" transmis în direct la TV Sighet

SIGHET: "Sfârşitul lumii" transmis în direct la TV Sighet

 11.11.11. Stare de tensiune în întreaga lume. O zi cu totul specială, spun adepţii numerologiei, care dau acestei alinieri o semnificaţie aparte. Dacă unii s-au grăbit să anunţe chiar sfârşitul lumii, alţii s-au mulţumit să convoace acţiuni culturale sau proteste. Echipa TV Sighet s-a solidarizat cu acest eveniment si a stat cu sufletul la gura pentru a tansmite in direct ultimele clipe. Nu a fost sa fie insa. Poate la anul.

Oamenii care au crezut că nu mai apucă ziua de mâine au încercat să nu lase nimic nerezolvat. Toată nebunia s-a transformat în petreceri care celebrează proaspete căsnicii
Mulţi oameni au crezut că data de astăzi are o semnificaţie cosmică, ce se va manifesta prin mai multe catastrofe care vor duce la sfârşitul lumii. De aceea, multe cupluri din toată lumea au ales ca 11 noiembrie 2011 să fie ziua în care-şi unesc destinele.
În oraşul păcatelor, Las Vegas, au fost primite 3.500 de aplicaţii, faţă de 1.000, câte se primeau în mod obişnuit, potrivit raportului făcut de „International Business Times". Tot atâtea cereri au fost înregistrate şi la Shanghai.
Numai Capela florilor din Las Vegas găzduieşte 80 de nunţi, de trei ori mai mult decât de obicei, potrivit cnn.com. Şi în Singapore se aşteaptă ca mai mult de 500 de cupluri să se căsătorească, ceea ce-i va face mai bogaţi pe organizatorii de evenimente şi pe hotelieri.
In Egipt, autorităţile au decis să închidă, pentru o zi, piramida lui Keops, cea mai mare din Valea Regilor, din cauza zvonurilor legate de organizarea unor serbări ezoterice. Motivul oficial: lucrări de întreţinere. Situat pe platoul Gizeh, mormântul faraonului Keops, vechi de peste 4.500 de ani, este una dintre cele şapte minuni ale lumii antice şi singura care mai există şi azi. 
Adepţii ezoterismului susţin că alinierea numerică rară care are loc pe 11 a 11-a 2011, la ora 11 şi 11 minute ar putea permite observarea unor evenimente ieşite din comun. Printre acestea s-ar număra şi deschiderea unor porţi către alte lumi.
Oamenii de ştiinţă avertizează că nu ar trebui să dăm prea multă importanţă aşa-ziselor ,,numere norocoase."
Unii cred că 11 are puteri paranormale. Alţii îi atribuie un caracter mistic legat de catastrofe, precum atacurile din 11 septembrie 2001. Sighetenii au ramas surprinsi cand i-am intrebat daca au dat importanta zilei de azi sau daca s-au asteptat sa vina sfarsitul lumii. Majoritatea au declarat ca lipsa banilor si grijile de zi cu zi nu le-au permis sa sa gandeasca la asemenea prostii.
Echipa TV Sighet nu a vrut insa sa ramana departe de eveniment si a stat cu sufletul la gura pentru a transmite in direct ultimele clipe
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.