SIGHET: Sediul Poliţiei Sighet a primit azi vizita unui grup de colindători

SIGHET: Sediul Poliţiei Sighet a primit azi vizita unui grup de colindători

 „Scoala gazda din patut , si ne da un colacut”. Cu acest mesaj s-au dus azi copiii de la Gradinita Nr 1 din Sighet la sediul Politiei Sighet pentru a vesti apropierea Marelui Praznic al Craciunului. Colacut n-au primit, dar Gheorghe Botis, comandantul Politiei Sighet, bucuros de oaspeti, i-a rasplatit pe cei mici cu dulciuri.

Colindul celor mici a rasunat la Sediul Politiei Sighet. Acompaniati la orga, copiii au interpretat mai multe colinde, care le-au mers la suflet auditoriului.  Lasand la o parte pentru cateva minute problemele cotidiene, comandantul Politiei Gheorghe Botis s-a lasat cuprins de emotie in fata piticilor de la gradinita si a colindat alaturi de ei.
Un falnic brad impodobit este pregatit sa intampine grupuri de colindatori. In asteptarea sarbatorilor de iarna Politia Sighet este pregatita sa asigure cetatenilor sarbatori linistite. Pe aceasta cale comandantul Politiei Sighet tine sa multumeasca tuturor sighetenilor pentru increderea pe care o au in institutia pe care o conduce .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.