SIGHET: Reprezentantii locali ai partidelor politice s-au transformat pentru o zi in Mos Nicolae

SIGHET: Reprezentantii locali ai partidelor politice s-au transformat pentru o zi in Mos Nicolae

 Dupa cum au promis ieri autoritatile locale s-au tinut astazi de cuvant si au inceput distribuirea cadourilor de Mos Nicolae copiilor din gradinite, dar si celor din scolile primare.  De cei mici, dar si de batranii singuri si-au adus aminte si reprezentantii locali ai partidelor politice care au incercat sa aduca un zambet pe buzele acestora. Dis de dimineata cate doi reprezentanti ai Primariei si Consiliului Local au distribuit celor mici cadourile promise cu ocazia sarbatorii de Mos Nicolae. Copilasii nu s-au lasat mai prejos si au dorit sa multumesca pentru pachetelele primite printr-un moment artistic.

Reprezentantii PNL Sighet impreuna cu Organizatia Femeilor Liberale au organizat astazi incepand cu ora 17:00 un eveniment inedit cu si pentru copii. Peste 70 de micuti vor beneficia de o masa calda la unul dintre restaurantele sighetene. De asemenea cei mici vor beneficia de cadouri surpriza si de o atmosfera de sarbatoare asigurata de prezenta lui Mos Nicolae.
De cei mici, dar si de cei nevoiasi si-au adus aminte si reprezentantii locali ai principalelor partide. Membrii Tineretului Social Democrat au facut in aceasta dimineata o vizita copiilor Gradinitei nr 13 si nu au sosit cu mana goala. Pentru ca au fost cuminti micutii au fost rasplatiti cu dulciuri.Reprezentantii PDL Sighet au hotarat sa aduca un zambet pe buzele batranilor de la Centrul pentru Persoanele cu Handicap. Cu aceasta ocazie conilierul local PDL Mirela Tomsa si-a luat angajamentul de a se implica mai mult in problemele cu care se confrunta persoanele din aceasta institutie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.