SIGHET: Moş Nicolae nu i-a uitat pe copiii de la Casele de Tip Familial din Sighet

SIGHET: Moş Nicolae nu i-a uitat pe copiii de la Casele de Tip Familial din Sighet

 Mos Nicolae a venit si la copiii de la casele de tip familial din Sighet. O parte dintre elevii Colegiului National “Dragos Voda” si cei ai  Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii  s-au gandit sa le faca o surpriza acestor copii, astfel incat au donat fiecare din putinul lor o suma de bani,  reusind sa aduca un zambet pe fetele a 150 de copii din trei case de tip familial din municipiu. 

Centrul de Zi Micul Print, in colaborare cu diferite institutii din oras reuseste an de an sa fie alaturi de copiii din casele de tip familial din Sighet.  Daca in anii precedenti voluntarii se deplasau la fiecare Casa de Tip Familial in parte, in acest a, copiii de la CTF Stefan Cel Mare, CTF Bradului  si CTF Axa vor beneficia pe langa pachetele cu dulciuri si de o petrecere organizata la sediul Centrului de Zi Micul Print. 
Cei mici vor avea parte de numeroase surprize, indulcite cu prajiturele si sucuri. In dorinta de a-l impresiona pe Mos Nicolae, unii copii au pregatit scurte momente artistice, poezii si cantecele specifice sezonului de iarna si sarbatorilor care ne bat la usa.Alaturi de  copiii de la cele trei Case de Tip Familial  vor fi si voluntarii Centrului de Zi Micul Print, dar si elevi de la Colegiul National Dragos Voda si elevi de la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.