Sighet: Premii pentru cei mai buni

Sighet: Premii pentru cei mai buni

Ieri a avut loc Balul Bobocilor la Liceul Ucrainean Taras Sevcenko. Cei mai buni dintre cei buni au fost premiaţi conform meritelor şi prestaţiilor la probele la care au fost supuşi. Evenimentul a avut loc la Sala Studio, unde o mulţime de spectatori s-au adunat să se delecteze cu un show de nota 10. Deşi toţi au fost minunaţi şi s-au descurcat foarte bine, numai o singură pereche a primit titlul de Miss şi Mister Boboc, iar aceştia sunt Diana Duhovici şi Marius Lupşac.
Sala Studio a fost ieri arhiplină de spectatori, dar şi susţinători care au fost prezenţi la Balul Bobocilor, organizat de Liceul Taras Sevcenko din Sighet. Cele 8 perechi au susţinut momente diverse, atât de muzică, dans şi pantomime, cât şi scenete. S-au pregătit din timp şi de aceea spectacolul a ieşit bine. În ciuda emoţiilor pe care le-au avut, cei 16 participanţi au reuşit să ofere publicului un minunat spectacol.
Dar după toată distracţia a sosit şi momentul mult aşteptat, cel al desemnării câştigătorilor. Juriul a avut de luat o decizie grea. Cu toate că s-au descurcat bine toţi, doar doi dintre participanţi au fost numiţi Miss şi Mister Boboc Taras Sevcemko 2012. Cel care a anunţat câştigătorii şi a  înmânat premiile a fost însuşi directorul liceului, Liviu Herbil. Câştigătorii au fost foarte bucuroşi şi nu se aşteptau să fie învingători, cu toate că până la urmă pentru asta s-au pregătit.
.De asemenea s-au acordat şi alte premii, fiind puse în joc mai multe titluri precum, Miss şi Mister Frumuseţe, Originalitate, Popularitate, Îndrăzneală, dar şi altele. Experienţa a fost una de neuitat pentru toţi, întrucât au reuşit în primul rând să mulţumească publicul cu spectacolul pe care l-au oferit Spectacolul a fost minunat, iar bobocii s-au simţit foarte bine pe scenă alături de publicul călduros care a fost prezent pentru a-i susţine şi încuraja.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.