SIGHET: Premieră festivă la Clubul sighetean de karate Kamitza Do

SIGHET: Premieră festivă la Clubul sighetean de karate Kamitza Do

Clubul de Karate din Sighet a sărbătorit aseară un an de antrenamente. La sala sportivă de la Facultatea Babes Bolyai au fost premiati absolventii Clubului de Karate Kamitza Do, promoţia 2010 -2011.  Elevii prezenti la festivitate au primit diplome si cadouri de Craciun. Dupa un an incarcat, Sorin Halici antrenor de karate a marturisit ca si-a atins obiectivele de anul acesta in proportie de 90 %.La sala sportiva din cadrului Facultatiii Babes Bolyai, Extensiunea Sighetu Marmatiei s-a desfasurat premierea elevilor Clubului Kamitza Do.Multumit de activitatea clubului din acest an, antrenorul Sorin Halici  este mandru de performantele obtinute si de munca depusa atat de antrenori, cat si de elevi.
Patru karateka au fost premiati cu diplome de excelenta. Este vorba de Cosmin Repa si  Silvia Helici, medaliati cu aur la numeroase competitii europene si mondiale si instructorii Caius Lugojan si Dan Stan.Cosmin Repa si Sivia Helici au participat de curand la o competitie sportiva Cupa Federaţiei care a avut loc la la Mediaş La această competiţie au participat primii doi cei mai buni karateka din toată ţara, de la 42 de categorii, în total 84 de sportivi.  S-a făcut o singură finală, cel care a câştigat a primit o cupă, iar cel care a adunat cele mai multe puncte pe categorii de vârstă 18 -20 de ani, juniori, cadeţi a fost declarat sportivul anului. De la această competitie atât Cosmin cât şi Silvia s-au întors victorioşi, obţinând locul I la categoriile la care au concurat. Competiţia a fost transmisă online pe site-ul Federaşiei Române de Karate.  Fosti elevi ai Clubului, actualmente membri ai Clubului de la Politehnica Cluj, sunt doi sportivi sigheteni cu care ne mandrim.
 Un gest de apreciere pentru acesti tineri a venit si din partea Primariei Sighet, care a trimis pentru fiecare karateka o plasa cu dulciuri,  pentru a rasplati eforturile si performanta Clubului de Karate Kamitza Do Sighet.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.