SIGHET: Părinţi şi copii antrenaţi în “Jocul culorilor” la Clubul Copiilor

SIGHET: Părinţi şi copii antrenaţi în “Jocul culorilor” la Clubul Copiilor
 Cercul de Pictura  al Clubului Copiilor Sighet a organizat la sfarsitul saptamanii trecute o activitate dedicata picturii, putin mai deosebita. Noutatea a constituit-o faptul ca nu doar copiii au fost pusi sa picteze ci si parintii. Tema care le-a dat mai multe batai de cap adultilor decat micutilor talentati a fost “Jocul culorilor”. La final participantii au fost premiati cu diplome,  dar  si cu o petrecere pe cinste. 
Organizatorul acestui eveniment, profesorul, Lugojan Caius,  ne-a declarat ca nu se astepta sa aiba un feedback atat de bun din partea parintilor si acestia sa participe intr-un numar atat de mare. Interlocutorul nostru ne-a declarat ca scopul acestei activitati a fost de-ai invata pe micuti sa colaboreze unii cu altii. 
Talentati sau mai putin talentati, parintii si-au dat toata silinta sa aseze pe foaie elemente care sa reflecte tema”Jocul culorilor” propusa de profesorul Lugojan Caius. Parintii au luat parte la eveniment cu mare drag, in conditiile in care in ziua de azi copiii si parintii petrec tot mai putin timp impreuna, un eveniment de acest gen urmarind sa consolideze legaturile dintre generatii. 
 In momentul de fata Cercul de Pictura al Clubului Copiilor Sighet este frecventat de peste 120 de copii de toate varstele. Profesorul Lugojan Caius ne-a declarat ca sighetenii sunt foarte talentati. Acest lucru o demonstreaza si rezultatele foarte bune obtinute la concursurile la care s-au prezentat. Recent s-au intors de la concursul “Culorile Copilariei ” din Lipova, unde  au obtinut un loc I , doua locuri  II,  si doua locuri  III.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.