SIGHET: Oferiţi-i o şansă Georgianei de-a duce o viaţă normală

SIGHET: Oferiţi-i o şansă Georgianei de-a duce o viaţă normală

 Sa mergi la scoala si sa poti alerga alaturi de colegii de clasa. Pare un lucru foarte normal, insa pentru Georgiana, o fetita de 8 anisori, acesta este doar un vis. Un miracol in care crede cu tarie si pentru realizarea caruia lupta cu toate fortele ei. De una singura insa, familia Georgianei nu-i poate realiza acest vis asa ca ii cheama in ajutor pe cei cu suflet mare. Ajutati-o pe Georgiana sa se poata bucura de o viata normala.

La doar un an si zece luni, Georgiana a fost diagnosticata cu parapareza spastica. Un verdict crunt, care a devenit in timp o incercare grea a vietii. In cele din urma familia a reusit sa aprinda o speranta in ochii fetitei lor. Georgiana a fost operata de doua ori pana acum la Chisinau, iar efortul financiar al parintilor nu ar fi fost suficient daca nu li s-ar fi alaturat oameni cu suflet mare care au pus mana de la mana si au strans cei 2000 de euro necesari operatiei. Georgiana insa mai trebuie supusa unor interventii chirurgicale, iar banii de care dispune familia sunt prea putini. 
Georgiana nu isi doreste cadouri mari sau lucruri marete, vrea doar sa poata face acele lucruri simple pe care orice copil de varsta ei le face zi de zi. Sa se joace, sa alerge cu prietenele ei, sa fie un copil normal.
Miracolul pe care il asteapta Georgiana se poate realiza cu ajutorul nostru, al tuturor, donand  in contul RO16CRCOX250200000109693, o suma cat de mica.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.