SIGHET: Multe blocuri din Sighetu Marmaţiei au devenit adevărate depozite de gunoaie

SIGHET: Multe blocuri din Sighetu Marmaţiei au devenit adevărate depozite de gunoaie

 Blocul R5 de pe strada General Mociulschi a devenit cu timpul un adevarat depozit de gunoaie. Cel putin asta sustine unul dintre locatarii acestui imobil care, ajuns la capatul rabdarilor a chemat reporterii TV Sighet la fata locului, in speranta ca, macar de rusinea sighetenilor, vecinii sai se vor apuca de curatenie.

Cu cateva luni in urma, echipa TV Sighet s-a ocupat de cazul blocului turn din cartierul Independentei care adapostea la etajul zece un morman de gunoaie stranse de-a lungul timpului. Atunci parea ca acesta este un caz izolat insa, din pacate, continua sa soseasca la redactia TV Sighet sesizari din partea multor locatari disperati de nesimtirea unor vecini care arunca gunoaiele pe unde apuca, de cele mai multe ori chiar sub geamurile celor care au nesansa sa locuiasca in apropierea lor.
Televizoare vechi, frigidere demontate, canapele, dar si pungi cu gunoaie este cartea de vizita a locatarilor acestui bloc, toate adapostite pe casa scarilor. 
Din pacate insa nu pe toti locatarii ii deranjeaza aceasta situatie, multi dintre ei revoltandu-se ca vecina lor a indraznit sa cheme televiziunea si sa-i faca de rusine. Vom reveni pentru a vedea daca materialul nostru a avut vreun efect. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.