SIGHET Membrii Ansamblul "Flori de Maramures" al Grupului Scolar Forestier au distribuit peste 170 de pachete cu dulciuri si fructe copiilor nevoiaşi

SIGHET Membrii Ansamblul "Flori de Maramures" al Grupului Scolar Forestier au distribuit  peste 170 de pachete cu dulciuri si fructe copiilor nevoiaşi

  Membrii Ansamblul "Flori de Maramures" al Grupului Scolar Forestier au distribuit ieri peste 170 de pachete cu dulciuri si fructe copiilor de la Centrul Maternal, dar si batranilor asistati din cadrul Centrului pentru Persoanele cu Dizabilitati din oras.  Cadourile au fost cumparate din banii rezultati in urma strangerii de fonduri organizate miercuri 14 decembrie.

Elevii împreună cu profesorii Grupului Şcolar Forestier au organizat o serie de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Cu această ocazie a fost pusă la încercare şi creativitatea şcolarilor care au confecţionat obiecte artizanale de Crăciun pe care ulterior le-au scos la vânzare. Strangerea de fonduri a continuat la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera, la sediul Finantelor Publice, dar si la Primaria Sighet unde au fost primiti de  viceprimarul Ovidiu Nemes.  Din banii rezultaţi si anume 1370 de lei elevii, impreuna cu profesorii au realizat 178 de pachete cu dulciuri si fructe pe care le-au distribuit copiilor din cadrul Centrului Maternal, dar si batranilor singuri. Pe langa aceste daruri beneficiarii au fost rasplatiti si cu un concert de colinde.
Activitatea Ansamblului “Flori de Maramures” al Grupului Scolar Forestier a continuat la unul dintre restaurantele sighetene, unde Clubul Rotary Sighet a oferit o masa calda unui numar de peste 50 de copii. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.