SIGHET: Meci amical între FC Universitar Baia Mare şi Olimpia Satu Mare la Sighet

SIGHET: Meci amical între FC Universitar Baia Mare şi  Olimpia Satu Mare la Sighet

Aflată în cantonament la Ocna Şugatag, echipa FC Maramureş Universitar Baia Mare a disputat ieri primul amical al iernii pe stadionul municipal Sighet. Băimărenii au întâlnit echipa de liga a III-a, Olimpia Satu Mare, pe care au învins-o cu 2-1. Meciul a avut trei reprize a câte 35 de minute fiecare, golurile echipei antrenate de Romulus Buia şi Ciprian Dorobantu fiind marcate de Daminuţă, din 11 metri, şi Urs.

Conditiile bune de pe stadionul nostru au determinat disputarea  meciului amical la Sighetu Marmatiei.
In ciuda frigului de afara sportivii nu au inghetat fiind ajutati si de cate un pahar de ceai fierbinte. Cel mai neobisnuit cu temperaturile scazute din aceasta perioada este Sidney Faye, care a intârziat la pregatirile echipei din cauza unor probleme personale.
Majoritatea jucatorilor de la FC Maramures Universitar isi doresc sa aiba parte de un an bun si mai ales fara accidentari. La fel gandeste si Cristian Daminuţă, jucător aflat sub contract cu AC Milan, care insa va evolua pîna in vară sub formă de împrumut la FC Maramureş Universitar Baia Mare.
FCMU are programat urmatorul amical joi, 2 februarie, tot cu o formatie de liga a III-a, FC Zalau, partida care va incepe la ora 11.00 si care se va disputa tot la Sighetu Marmatiei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.