SIGHET: Marş al elevilor pe străzile oraşului împotriva fumatului

SIGHET: Marş al elevilor pe străzile oraşului împotriva fumatului

 Ziua Naţională fără Tutun a fost marcată si in municipiul Sighet printr-o iniţiativă a elevilor scolii Dr. Ioan Mihaly de Apsa care a avut ca scop atragerea atentiei asupra impactului pe care fumatul îl are asupra sănătăţii oamenilor. 

 Inarmati cu zeci de pancarte care mai de care mai expresive, elevii Scolii “Dr. Ioan Mihalyi De Apsa” au scandat lozinci precum: “Daca nu fumati, nu va apucati!”, “Nu dati banii pe prostii, luati mancare la copii!” sau “Sanatatea mea depinde de tigara ta!” . Elevii de ciclu primar si gimnazial au pornit de la scoala lor inspre centru, supravegheati de cadre didactice si forte ale politiei si jandarmeriei pentru a transmite un mesaj: Fumatul Dauneaza Grav Sanatatii!. Centrul municipiului nostru a rasunat vreme de o ora de scandarile micutilor, iar oamenii de pe strada s-au oprit sa-i priveasca, zambind si felicitandu-i pentru initiativa. 
Elevii au impartit trecatorilor fluturase prin care se comunica faptul ca cea mai buna metoda de a te lasa de fumat este sa nu te apuci.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.