SIGHET: Maraton de evenimente organizate de Clubul Rotary în prag de sărbători

SIGHET: Maraton de evenimente organizate de Clubul Rotary în prag de sărbători

  Clubul Rotary Sighet a desfasurat in aceste zile o serie de evenimente ce preced sfintele sarbatori de iarna. Ieri si astazi au avut loc o serie de actiuni umanitare dedicate in special copiilor nevoiasi. Seria evenimentelor se incheie astazi, cand sub marca Clubului Rotary  actrita Diana Giubernea va prezenta sighetenilor, pe celularul de la Muzeul Victimelor Comunismului, intr-o interpretare,de exceptie, spectacolul“Un altfel de Craciun”.

Sub deviza “Daruieste un zambet ” Clubul Rotary Sighet a desfasurat o activitate umanitara ajunsa deja la a treia editie. 100 de copii  de la mai multe institutii de invatamant din Sighet, care au obtinut rezultate foarte bune la invatatura, dar au o situatie economico-financiara precara, au beneficiat ieri de o masa calda la unul dintre localurile din Sighet. Prin aceasta activitate Cubul Rotary Sighet a dorit sa aduca un zambet pe fetele elevilor care pe parcursul anilor de scoala au demonstrat ca se poate face performanta si fara suport financiar. 
Atmosfera de sarbatoare a fost intretinuta si de un grup de elevi de la Liceul Forestier Sighetu Marmatiei si de un mic spectacol oferit de elevii clasei a IV-a a Scolii "Ioan Buteanu" din Sighet. Fiecare copil a fost rasplatit cu cadouri.  Presedintele Clubului Rotary, Ioan Maris ne-a declarat ca momentan este doar in stadiul de proiect, dar se intentioneaza ca in fiecare luna, un grup de elevi care au obtinut rezultate foarte bune la invatatura si care provin din familii defavorizate sa stea la masa cu rotarienii.
Sirul evenimentelor umanitare organizate de rotarienii sigheteni au continuat astazi cu distribuirea unor cadouri copiilor aflati in Casele de Tip Familial din Sighet. O parte din fondurile necesare pentru cele 250 de pachete au fost  procurate in cadrul spectacolului oferit de corul Armonia din Baia Mare.
Tot clubul Rotary inivita sighetenii la un "UN ALTFEL DE CRĂCIUN" cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilas. Un spectacol de poezie si proza la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.