SIGHET: Primăria Sighet organizează o "Seara de Romante si Colinde Romanesti”la Sala George Enescu

SIGHET: Primăria Sighet organizează o "Seara de Romante si Colinde Romanesti”la Sala George Enescu

 Primaria Sighet organizeaza in data de 20 decembrie o “Seara de Romante si Colinde Romanesti”, un eveniment de suflet dedicat tuturor sighetenilor . Ii vor incanta pe cei prezenti Corurile Bisericilor din Sighet,  Corul Speranta din Slatina, Ansamblul Mara, Ansamblul Mugurelu. Intrarea este libera, se va dona la intrare o carte pentru biblioteca din Solotvino. 

Incepand cu ora 17:00 sala George Enescu a Scolii de Muzica si Arte Plastice va imbratisa atmosfera Craciunului.   Corul Bisercii Greco Catolice Cristos Rege  Sighet, Corul Bisercii Ortodoxe Adormirea Maicii Domnului, corul Bisercii Ortodoxe Sfintii Arhangeli Mihail si Gavriil, alaturi de Ansamblul Mara al Casei de Cultura, dar si copiii de la Ansamblul Mugurelul vor oferi un moment special o“Seara de Romante si Colinde Romanesti ”. Invitat special al evenimentului este Corul Speranta, Slatina din Ucraina, dar si reprezentanti de seama ai localitatii din dreapta Tisei. Evenimentul are un dublu scop, crearea unei atmosfere de Craciun in sufletele sighetenilor,  dar si colectarea de carti pentru biblioteca din Solotvino.
Reprezentantii Primariei Sighet se asteapta ca sighetenii sa participe in numar cat mai mare la evenient in conditiile in care intrarea este libera. La intrarea in sala George Enescu a Scolii de Muzica si Arte Plastice, sighetenii vor dona cate o carte Bibliotecii din Solotvino pentru membrii comunitatii locale. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.