SIGHET Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în apropierea staţiei Peco din centrul oraşului

SIGHET Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie în apropierea staţiei Peco din centrul oraşului

În timp ce efectua o acţiune de patrularepe strada Bogdan Vodă din Sighetu Marmaţiei, un echipaj de poliţie din dispozitivul de  siguranţă publică şi patrulare  a observat duminică noaptea  un grup de tineri care se băteau în stradă, în apropierea unei staţii PECO.
În urma intervenţiei poliţiştilor s-a aplanat scandalul şi au fost identificaţi participanţii: Zamfir P. de 23 ani şi Marius K. de 20 ani ambii din Sighetu Marmaţiei, în calitate de făptuitori şi Attila H. de 22 ani, în calitate de parte vătămată.
Din verificările efectuate s-a stabilit că, după ce câţiva tineri au ieşit de la un local, unde au sărbătorit ziua de naştere a unei prietene, în apropierea staţiei Peco de pe str. Bogdan Vodă s-au întâlnit cu un alt grup de tineri, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice au avut un schimb de replici vulgare. Conversaţia a degenerat, iar făptuitorii, cu  pumnii şi cu o bucată de lemn găsită pe jos, au lovit victima, moment în care a intervenit echipajul de poliţie.
Persoana vătămată a fost condusă la Spital şi a rămas sub supraveghere medicală, urmând să depună plângere penală pentru infracţiunea de lovire, iar celelalte persoane participante, au fost conduse la sediul poliţiei, în vederea audierii.
În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări subsumate documentării şi probării activităţii infracţionale, urmând a se lua măsurile legale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.