SIGHET: La mulţi ani Carmen Truş! La multe victorii tenismenilor sigheteni!

SIGHET: La mulţi ani Carmen Truş! La multe victorii tenismenilor sigheteni!
Din 1982 de cand activeaza ca profesor-antrenor la Sighetul-Marmatiei si pana in prezent, Eugen Mihaljec  a  obtinut rezultate remarcabile pentru tenisul sighetean prin intermediul elevilor pe care i-a instruit: 8 tenismeni au fost nominalizati in loturile nationale. Tenismeni sigheteni au castigat numeroase turnee interne si internationale.  Pe o parte dintre aceştia i-am regăsit azi la antrenamente în sala de sport de la Liceul Leowey Klara.
Motive de bucurie în rândul jucătorilor de tenis sigheteni de la Clubul Şcolar Sportiv antrenaţi de Eugen Mihaljec. După un an de antrenamente şi competiţii a sosit momentul bilanţului. Multe rezultate extraordinare care aduc cinste sportivilor, antrenorilor şi Clubului Sportiv Scolar sighetean. Întâlnirea de azi a fost  una mai specială: medaliată cu aur la numeroase competiţii,  Carmen Truş, una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis sighetene şi-a sărbătorit azi ziua de naştere.
Antrenorul Eugen Mihaljec ne-a voribit de rezultatele excelente obţinute în ultimul an de Carmen Truş, cea care studiază şi evoluează în prezent  la celebra Academie de Tenis din Munchen. Componenta Lotului Naţional de Tenis, Carmen are mai şanse să ajungă alături de cei care evoluează în grupul tenismenilor de elită. Raluca Ghinda este o altă jucătoare de tenis din Sighet, fostă componentă a Lotului Naţional, o jucătoare de mare perspectivă. Cea mai bună performanţă a ei de pănă acuma este locul II în clasamentul Federaţiei Române de Tenis, a câştigat foarte multe concursuri pe plan naţional, iar la competiţiile din Austria a reuşit să obţină 6 locuri I. Vlad Oniţa, prezent şi el azi în sala de sport, este un jucător de mare talent, care are cel mai tare serviciu din tara, a atins chiar şi viteza de 200 de km/h., 
În sala de antrenamente au fost azi şi Sechel Oana, o jucătoare foarte bună, cu un clasament foarte bun la categoria ei de vârstă, a participat la mai puţine competiţii, dar a obţinut locuri fruntaşe la Baia Mare, Cluj, Satu Mare. Un jucător care promite foarte mult este şi tânărul Ulici Vlad care joacă tenis de doi ani, dar a progresat foarte mult în 2011. Surpriza clubului sighetean este mezina Duna Iulia, care în acest an a reuşit un rezultat extraordinar, fiind clasată numărul 1 în ţară, la categoria 10 ani.
Toti acesti tenismeni au fost pregatiti de prof-antrenor Eugen Mihaljec care este singurul antrenor categoria a I-a din nordul tarii si cu licenta gradul l ca profesor. Antrenorul recunoaşte că nu a fost uşor, performanţa presupune o muncă titanică, dar pune succesul pe baza unei relaţii reuşite în triunghiul profesor – antrenor – elev.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.