SIGHET: Intalnirea Regionala Rotaract la Sighet

SIGHET: Intalnirea Regionala Rotaract la Sighet

 Tinerii membrii ai Clubului Rotaract , filiala Sighet au organizat sambata, 24 noiembrie Intalnirea Regionala Rotaract. Desi nu are inca un an de la infiintare Clubul Rotaract a reusit sa atrga atentia filialelor din centrele mari ale tarii. Sighetul a fost ales pentru a organiza aceasta intalnire datorita proiectelor derulate in acest an de membrii Rotaract. 

 
Alaturi de invitati, specialisti din Cluj Napoca si Oradea tinerii sigheteni au invatat noi metode de a atrage fonduri pentru derularea proiectelor aflate in agenda de lucru. Anca Gaidos, consultant independent si Lorena Stoica, Director – Fondul de Dezvoltarea Euroregiunii Carpatice au facut scurte prezentari, bine documentate si atractive despre oportunitatile de finantare pentru ONG-uri si metode de atragere de fonduri. 
Activitatea de sambata s-a incheiat cu o petrecere la unul dintre restaurantele din oras. 
Astazi, activitatile au continuat la Muzeul Maramuresului la sectia in aer liber, unde invitatii si tinerii sigehteni au asistat la punerea in scena a unei sezatori traditionale, dar si la o degustare de diferite soiuri de mere si produse pe baza de mere. 
Animati de principiul ca “Atunci cand o persoana viseaza de una singura, e doar un vis.Dar atunci cand se viseaza impreunam ia nastere o realitate” – don Helder Camara, Clubul Rotaract si-a propus proiecte ambitioase pentru anul viitor, toate indreptate inspre nevoile comunitatii ;I categoriile de personae defavorizate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.