VIDEO | Sighet FM se alătură campaniei #Șî eu vreau autostrăzi în România

Postul de radio Sighet FM se alătură campaniei #Șî eu vreau autostrăzi în România, inițiată de suceveanul Ștefan Mandachi. Vineri, 15 martie,  de la ora 15:00, timp de 15 minute, Sighet FM nu își va întrerupe emisia, însă va avea un playlist special în semn de protest pentru lipsa autostrăzilor în România.

Prin acest demers postul de radio Sighet FM se alătură antreprenorilor care doresc să tragă un semnal de alarmă asupra lipsei autostrăzilor din țară fapt care duce la foarte multe accidente rutiere, unele soldate cu decese, precum și la un timp îndelungat petrecut în trafic.

”Mâine de la ora 15:00 ne alăturăm și noi antreprenorilor din întreaga țară, în special lui Ștefan Mandachi, inițiatorul acestei campanii  #Șî eu vreau autostrăzi în România. Consider că de la ora 15:00 și noi sighetenii putem fi alături de el. Noi, postul de radio Sighet FM, vom avea un program special timp de 15 minute. În acest fel cred că și noi putem să ne arătăm susținerea pentru construirea autostrăzilor de care țara noastră are foarte mare nevoie. Dacă avem de mers în București, noi având organismele de gestiune pentru un trust media, facem peste 10 ore până în capitala țării”, a declarat Atilla Kantor, director executiv Sighet FM.

Directorul executiv al postului de radio anunță că în timpul protestului de 15 minute sighetenii care vor asculta Sighet FM vor avea parte de o surpriză.

”Noi nu vrem decât să susținem normalitatea pentru că țara noastră are nevoie de autostrăzi. Ar fi frumos ca mai mulți sigheteni să se alăture acestei campanii mâine de la ora 15:00. Cei care ne pot ajuta pe noi sunt taximetriștii care dacă la ora 15:00 dau jos geamurile și pun radioul pe Sighet FM, îi invit să dea muzica la maxim și vor avea o surpriză pentru toți sighetenii”, a adăugat directorul executiv al postului de radio Sighet FM.

Protestul inițiat de omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul si singurul metru de autostradă din Moldova, are numerși susținători care au anunțat că în 15 martie de la ora 15:00 își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.