SIGHET: Florica Marcovici, Red Choice şi Ansamblul „Florile Izei ” din Sighet s-au calificat la preselecţia din 21 august de la Cluj a emisiunii „Românii au talent”.

SIGHET: Florica Marcovici, Red Choice şi Ansamblul „Florile Izei ” din Sighet s-au calificat la preselecţia din 21 august de la Cluj a emisiunii „Românii au talent”.

Florica Marcovici, Red Choice şi Ansamblul „Florile Izei ” din Sighet s-au calificat la preselecţia din 21 august de la Cluj a emisiunii „Românii au talent”. Atmosfera de la preselecţie a fost incendiară, iar emoţiile participanţilor pe măsură. S-au întors acasă  ieri şi răspunsul l-au primit abia azi prin telefon. Între participanţii de la preselecţie s-au regăsit şi trei copii care fac parte din sistemul de protecţie socială. Aceştia au fost însoţiţi de doi membri Rotaract, club care a asigurat şi cheltuielile de transport şi cazarea. Prezenţa lor acolo a fost prilejuită  şi de participarea în 15 unie la Concursul „Sighetenii au talent ”,Trei dintre participanţii la preselecţia au fost anunţaţi astăzi telefonic că au fost selectaţi să meargă mai departe. Ceilalţi mai aşteaptă, poate, poate vor primi şi ei telefonul norocos.Camelia Korut, Preşedintele Clubului Rotaract ne-a relatat că a fost o atmosferă încendiară, multă forfotă, multe interviuri. Însoţitorii nu au avut acces în sala unde s-au desfăşurat preselecţiile, dar au rămas apropae de concurenţi, sprijinindu-i moral din culise. Totul s-a ppetrecut în prezenţa vedetelor Pavel Bartoş şi Smilley.Pentru cei care au fost selectaţi Cluburile Rotaract şi Rotary Sighet vor asigura cheltuielile pentru următoarea dplasare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.