SIGHET: Doi câini din Adăpostul Animalelor fără stăpân din Sighet au fost găsiţi plini de sânge aruncaţi într-un tomberon

SIGHET: Doi câini din Adăpostul Animalelor fără stăpân din Sighet au fost găsiţi plini de sânge aruncaţi într-un tomberon

 O descoperire socanta au facut voluntarii clubului Prietenii animalelor chiar in ziua de Craciun. Un caine care era gazduit la adapostul pentru cainii fara stapan din Sighetu Marmatiei a fost gasit plin de sange aruncat intr-un tomberon din apropiere.

Voluntarii care au facut macabra descoperire nu isi explica cum a fost posibil ca cineva din exterior sa patrunda in adapost si sa comita un asemenea gest.
Chiar si astazi in acelasi tomberon zacea fara suflare un alt caine tot din adapost. 
Responsabilul adapostului, doctorul Nicole Stetca contactat telefonic de reporterul TV Sighet a declarat ca stie despre acest eveniment neplacut, insa dupa parerea acestuia cainele nu a fost omorat, a decedat probabil in urma unor convulsii. Acum voluntarii care se ocupa de aceste animale, asteapta un raspuns oficial din partea responsabilului adapostului si spera sa se faca o ancheta interna pentru a se stabili daca cineva din randul angajatilor este implicat in acest caz. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.