SIGHET: Contrabandişti agresivi imobilizaţi de poliţiştii de frontieră sigheteni

SIGHET: Contrabandişti agresivi imobilizaţi de poliţiştii de frontieră sigheteni

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit şi confiscat 2.980 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale, care au fost transportate cu un autoturism.   În baza unor informaţii deţinute de către poliţiştii de frontieră din cadrul sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei, a fost declanşată o acţiune specifică pentru descoperirea şi reţinerea unui transport cu ţigări de contrabandă.
Astfel, în data de 12 noiembrie a.c. aceştia au observat în curtea unui imobil din localitatea Sîrbi un autoturism marca Peugeot suspect că transportă ţigări de contrabandă.
 La scurt timp din imobil au ieşit trei persoane care au început să arunce cu pietre în direcţia poliţiştilor de frontieră, după care două dintre acestea au scos din autoturism mai mulţi saci de rafie pe care au inceput să îi transporte în grădină.
 Imediat, autoturismul a demarat în trombă din curtea imobilului fiind blocat de poliţiştii de frontieră. Conducătorul auto Vasile N. a devenit agresiv încercând să-i lovească pe poliţiştii aflaţi la faţa locului, dar a fost imediat imobilizat.
Totodată au mai fost reţinute şi celelalte două persoane Vasile N si Stefan N, iar în apropiere au fost descoperiţi 7 saci de rafie în care se aflau 2.980 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de  aproximativ 26.000 lei.
 Cele 3 persoane, ţigările precum şi autoturismul în cauză au fost conduse la sediul IJPF Maramureş pentru continuarea cercetărilor.
  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar şoferul maşinii, Vasile N. este cercetat şi pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.