SIGHET Circulaţie de coşmar…spun unii

SIGHET Circulaţie de coşmar…spun unii

In timp ce unii soferi se plang de faptul ca deszapezirea in Sighetu Marmatiei se face defectuos, adica doar pe arterele principale si in unele zone locuite, coincidenta sau nu, de cei cu influenta in municipiu, reprezentantii firmei de deszapezirea orasului sunt mai mult decat multumiti de cum si-au facut datoria.

Soferii sigheteni continua sa apeleze telefonic la societatea care se ocupa cu deszapezirea orasului pentru a solicita interventia plugurilor pe strada, dar in acelas timp exasperati de situatie, chiama in ajutor televiziunea locala. Acestia spera ca prezenta camerelor de filmat in teren sa-i determine pe drumari sa-si ia treaba in serios.

Pe de alta parte reprezentantii firmei care se ocupa cu deszapezirea orasului, sustin ca mai mult de atat chiar nu se putea face.

Pana una alta, in timp ce zapada e motiv de bucurie doar pentru cei mici, locutorii Sighetului spera ca iarna grea sa-i paraseasca curand, deoarece problemele creeate de caderea ninsorilor din ultima vreme par sa fi scapat de sub controlul celor platiti sa lupte cu ea. Astazi in cartierul Unirii din municipiul Sighet, un TIR cu numere de Ucraina a ramas impotmolit mai bine de doua ore in nameti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.