Baia Mare: Se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile publice din judeţ

Baia Mare: Se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile publice din judeţ

La această oră se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile publice din judeţ. Nu au fost semnalate blocaje în trafic. Vizibilitatea este bună, cerul este acoperit în aproape întreg judeţul. Vântuă sufla slab.
Zăpadă frământată, care măsoară până la 1 cm, se întâlneşte pe următoarele sectoare de drumuri naţionale
: D.N.1 C, E 58, pe întregul sector al D.N.18 din Baia Mare până în Pasul Prislop; pe D.N.19 Sighetu Marmaţiei-Huta-Certeze; D.N. 17C Vişeu de Sus-Dealul Ştefăniţei. Carosabilul D.N.18 B este curat şi umed. Angajaţii societăţilor care asigură şi întreţin viabilitatea sectoarelor de drumuri naţionale din judeţ au acţionat cu 11 autoutilaje cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi au împrăştiat 89 tone de material antiderapant. Pe D.N.18, în Pasul Gutâi, angajaţii districtului au intervenit cu o freză de zăpadă pentru a lărgi drumul naţional.
Zăpadă frământată cu grosimea de până la 1 cm există şi pe drumurile judeţene. Nu au fost semnalate deficienţe în sistemele de distribuţie cu energie electrică, gaz metan, apă potabilă, telefonie. La această oră, temperatura aerului are următoarele valori: -9 grade Celsius în Baia Mare; -7 grade Celsius la Târgu Lăpuş; -5 grade Celsius la Sighetu Marmaţiei, Ocna Şugatag, Petrova, Copalnic, Cavnic, Iezer şi în Pasul Gutâi; -4 grade Celsius la Vişeu de Sus şi -2 grade Celsius la Borşa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.