SIGHET: Centrul Vechi a intrat într-un proces de peticire a tronsoanelor de asfalt deteriorate

SIGHET: Centrul Vechi a intrat într-un proces de peticire a tronsoanelor de asfalt deteriorate

Printr-un proiect câştigat de  firmă austriacă, Strabag, Centrul vechi al municipiului a intrat anul trecut în septembrie într-un amplu proces de reabilitare. În mai puţin de o săptămână, sighetenii s-au bucurat de o infrastructură mult îmbunătăţită. Din păcate minunea nu a ţinut foarte mult. La puţin timp au început să apară tronsoane de asfalt serios deteriorate de primele precipitaţii ale sezonului rece. Primăria Sighet spune că nu a achitat nicun leu firmei austriece, lucrarea fiind în garanţie doi ani de zile. De curând s-au reluat lucrările de peticire a zonelor deteriorate, pe banii firmei cu pricina.

Aceeaşi firmă a fost implicata intr-un incident neplacut şi în Baia Mare , fiind obligata sa refaca reabilitarea bulevardului Unirii tot pe banii sai  dupa ce a fost gasita vinovata de modul defectuos in care a efectuat lucrarea.Se lucrează din nou la infrastructură pe principalele artere ale municipiului. Din loc în loc s-a intervenit  pentru a decoperta tronsoane de drum care s-au deteriorat după marea asfaltare de anul trecut, într-un proces de reabilitare derulat în luna septembrie.

Acum se efectuează lucrări de reparaţie la covorul asfaltic, s-a trecut la frezarea porţiunilor deteriorate, se toarnă din nou asfalt, după care se va aşterne pe întreaga suprafaţă de carosabil un nou strat de uzură .Se lucrează acum pe artera de la intersecţia străzii Dragoş Vodă cu Traian, Piaţa Libertăţii, strada Mihalyi de Apşa, 22 Decembrie, strada Bogdan Vodă, până în faţă la Punctul ISU.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.