SIGHET: Cât ne costă îmbrăcămintea şi încălţămintea pentru sezonul rece?

SIGHET: Cât ne costă îmbrăcămintea şi încălţămintea pentru sezonul rece?

 Temperaturile scazute din ultima perioada ne-au determinat sa scoatem din sifoniere hainele de iarna. Iar daca bugetul ne permite, de ce nu, sa ne cumparam ceva nou pentru sezonul rece. Astfel, daca intentionam sa ne reinnoim garderoba in acest sezon e bine sa avem pregatita in portmoneu o suma de minimum 250 de lei.

Daca nu va multumiti cu hainele de iarna pe care le-ati purtat si anul trecut, atunci e cazul sa va reinnoiti garderoba. In  urma unui mic sondaj realizat in magazinele din oras, am  facut o lista cu preturile practicate de comerciantii din Sighet la imbracamintea si incaltamintea pentru sezonul rece.
Preturile variaza bineinteles in functie de calitatea si marca produsului, dar daca va multumiti cu o vestimentatie modesta nu veti fi nevoiti sa scoateti mai mult de 250 -300 de lei. 
Pentru marea majoritate a sighetenilor si aceasta suma reprezinta o investitie destul de mare, si nu e de mirare daca luam in considerare faptul ca un salariu mediu lunar in municipiul nostru nu depaseste suma de 600 de lei. Ce ne ramane de facut? Sa reconditionam vechea garderoba sau sa ne facem cumparaturile in magazinele secon-hand.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.