SIGHET: Ca la noi la nimenea – un utilaj a rămas împotmolit într-o groapă din asfalt

SIGHET: Ca la noi la nimenea – un utilaj a rămas împotmolit într-o groapă din asfalt

Asfaltul a cedat sub greutatea unui utilaj al firmei care se ocupă cu reabilitarea reţelei de apă şi canal în zona Big, lângă staţia de autobuz. Utilajul a ajuns să fie imobilizat cu roţile în craterul format în asfalt. Muncitorii afirmă că nu sunt responsabili de infiltraţiile de apă de sub asfalt şi recunosc că un asemenea incident nu s-a mai întâmplat de când se ocupă de lucrările de reabilitare a reţelei de apă şi canal.
Muncitorii firmei TCM Nord au avut parte astăzi de o surpriză neplăcută. O groapă s-a făcut în asfalt din cauza greutăţii unui utilaj care transporta pământ.
“Am încărcat pământul, am venit în faţă şi m-am oprit să dau prioritate. În momentul în care am pus frână, a cedat asfaltul. Nu ştiam că nu avem voie să pătrundem cu un asemenea utilaj, este punctul nostru de lucru la reţeaua de apă şi canalizare. Infiltraţiile de apă de sub asfalt nu sunt din cauza noastră, e problema Vitalului. Apa acumulată sub asfalt nu e din cauza acestui incident”, a spus conducătorul utilajului, Mihai Szabo.
Timp de 30 de minute muncitorii de la TCM Nord s-au chinuit să scoată utilajul din groapă. Până la urmă, au reuşit…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.