SIGHET: Au pitit peste 400 de pachete de ţigări într-o geantă şi au încercat să treacă graniţa spre Sighetu Marmaţiei

SIGHET: Au pitit peste 400 de pachete de ţigări într-o geantă şi au încercat să treacă graniţa spre Sighetu Marmaţiei

Doi sigheteni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să introducă în ţară ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 4000 de lei. Politistii de frontiera maramureseni au oprit la control autoturismul în care se aflau sighetenii şi au descoperit 490 de pachete cu ţigări pentru care suspecţii nu au putut prezenta niciun docmente de provenienţă.În seara zilei de 6 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei,  au oprit pentru
control în zona de competenţă, un autoturism în care se aflau doi bărbați din Sighetu Marmaţiei. Existând suspiciunea că acestia transportă țigări de proveniență ucraineană  lucrătorii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.
Astfel, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul autoturismului  490 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 4.200 lei, disimulate într-o geantă,  pentru care suspecţii nu au putut prezenta niciun document de provenienţă.
În prezent bărbaţii în vârstă de 31 respectiv 21 de ani sunt cercetaţi de poliţiştii de frontieră sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.