SIGHET: Absolvenţii Şcolii Postliceale Grigore Moisil din Sighet au fost felicitaţi de primarul Ovidiu Nemeş

SIGHET: Absolvenţii Şcolii Postliceale Grigore Moisil din Sighet au fost felicitaţi de primarul Ovidiu Nemeş

Ieri dupamiaza, la Casa de Cultură din Sighet  a avut loc  festivitatea de absolvire a asistenţilor medicali ai Şcolii Grigore Moisil, promotia 2011- 2012. Absolvenţii au primit felicitări din partea Preşedintelui Fundaţiei Vocaţia din Baia Mare, Lazin Nicolae, Pop Rodica, coordonator invatamant clinic şi Ovidiu Nemeş, primarul oraşului, care a fost alături de această generaţie şi la festivitatea de începere a studiilor în cadrul acestei şcoli.
Lazin Nicolae i-a îndemnat pe absolvenţii Şcolii Postliceale Grigore Moisil să continue pregătirea profesională, ţintind spre o perfecţionare continuă, dovedind şi un spirit de echipă alături de medicii cu care urmează să lucreze.
Ovidiu Nemeş, primarul Sighetului s-a dovedit mândru de performanţele acestei şcoli. În calitate de şef al administraţiei locale, dar şi de cetăţean al acestui oraş, Ovidiu Nemeş a promis că se va ocupa în mod concret pentru a crea locuri de muncă în Unitatea medicală din Sighet şi condiţii de muncă pentru ca toţi cei care se au absolvit o astfel de şcoală să poată profesa în domeniul de activitate pentru care s-au pregătit şi în condiţii cât mai bune, astfel încât şi angajaţii să poată oferi servicii medicale de calitate.
Absolvenţii urmează să susţină în curând un examen, in urma caruia işi vor primi si diplomele de absolvire pentru a putea profesa n orice unitate medicală sau farmaceutică. În această perioadă au inceput inscrierile pentru anul scolar 2012 – 2013 la specializarile: Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie Inscrieri se pot face pana in data de 17 septembrie 2012, la sediile unitatilor de invatamant. Durata de scolarizare este 3 ani. Obiectivul principal al scolii este desfasurarea unui program educational care sa creeze specialisti capabili sa raspunda mobilitatii continue de pe piata muncii din Romania si sa se integreze usor in structurile profesionale din celelalte tari ale Uniunii Europene .

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.