SIGHET: 42 de locuri de munca vacante în Sighetu Marmaţiei

SIGHET: 42 de locuri de munca vacante în Sighetu Marmaţiei

 Agentia  Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures are la ora actuala 109 locuri de munca valabile in intreg judetul. Pentru Sighetu Marmatiei sunt puse la bataie in acest moment  42 de locuri de munca vacante. Majoritatea acestora se adreseaza persoanelor cu studii medii liceale sau muncitorilor necalificati. 

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Maramures pune la dispozitia sighetenilor joburi pentru confectioner textile, electricean, muncitor necalificat in industria textila si tapiteri.   Din pacate,la fel ca si pana acum,cele mai multe locuri de munca se adreseaza persoanelor cu studii medii sau celor necalificaţi, cei cu studii universitare fiind dezavantajati si in aceasta perioada. Totusi cei care au in buzunar o dipoma de asistent medical generalist, fizician medical tehnician economist au sanse sa isi gaseasca un  job.
 
Pentru  Baia Mare sunt puse la bataie un numar de 36 locuri de munca. Sighetenii care doresc sa afle mai multe amanunte despre locurile de munca disponibile pot sa se adreseze reprezentantilor AJOFM  filiala Sighetu Maramatiei de pe Str. Alexandru Ivasiuc Nr. 17 sau la numarul de telefon 0262-318.830, E-mail: mm_sighet@ajofm.anofm.ro
Sighetu Marmaţiei:
* asistent medical generalist – 5
* confecţioner-asamblor articole din textile – 2
* consilier/expert/inspector/referent/economist în management – 1
* femeie de serviciu – 2
* fizician medical – 1
* infirmieră – 6
* munc.necal.la amb.prod.solide şi semisolide – 4
* muncitor necalificat în industria textilă – 4
* operator confect.ind.îmbrăcăminte-ţesături,tricot.,mat.sintetice – 5
* primitor-distribuitor materiale şi scule – 1
* registrator medical – 3
* tapiţer – 1
* tehnician economist – 1
* tâmplar universal – 6 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.