O tânără din Giuleşti a dispărut fără urmă de acasă în urmă cu 2 luni

O tânără din Giuleşti a dispărut fără urmă de acasă în urmă cu 2 luni

  Un barbat in varsta de 24 de ani din comuna Giulesti a ajuns in culmea disperarii. Sotia sa a disparut de  acasa  de mai bine de 2 luni si de atunci nu a mai primit nici un semn de viata de la ea. Cazul a fost semnalat la sediul Politiei din cumuna Giulesti, insa pana in momentul de fata politistii nu au reustit sa-i dea barbatului nici o informatie despre sotia disparuta. Acasa o asteapta sa se intoarca acasa la cei doi copii, de 4 respectiv 6 ani. 

A plecat sa cumpere paine, intr-o sambata la ora 15:00 si de atunci nu a mai fost de gasit. In varsta de doar 20 de ani, Demian Eleonora Marioara, era imbracata in momentul in care a plecat spre magazin cu haine de casa, insa avea toate actele la ea. Erau casatoriti de 8 ani si aveau impreuna 2 copii minunati, un baietel si o fetita de 4 respectiv 6 ani. Sotul, Demian Nicolae, sustine ca aveau o viata de familie frumoasa, iar femeia nu ar fi avut motvie sa plece de buna voie de acasa. 
Dupa doua zile de la disparitia sotiei, Demian Nicole a anuntat Politia din  Giulesti. Suspiciunile sotului sunt sumbre, ii este frica  ca sotia sa ar fi putut ajunge pe mana unor rauvoitori. Frica lui este cu atat mai justificata cu cat un barbat necunoscut a luat legatura cu el si i-a cerut 200 de euro drept rascumparare, daca mai doreste sa isi vada sotia.  Toate detaliile despre disparitia femeii si despre identitatea barbatului care il santajeaza au ajuns in dosarul de la Politia Giulesti, cazul fiind in curs de cercetare. 
 Pentru ca cei doi copilasi sa nu ramana fara mama, Demian Nicolae, ii roaga disperat pe cei care pot oferi informatii despre femeia disparuta sa ia legatura telefonic cu el la numarul de telefon 0756686363 sau sa anunte  la cel mai apropiat post de politie. Adresa femiliei Demian este comuna Giulesti Nr. 364.
Semnalmentele persoanei disparute sunt: inaltime 1.70 m, constitutie atletica, ten deschis, par brunet, ochi caprui, fata ovala,  varsta 20 ani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.