Și spectatorii merită respectați, dle Leșe!

Fără îndoială că dl Grigore Leșe e un artist valoros, a demonstrat-o cu prisosință de-a lungul carierei lui. Ca orice om, are dreptul la supărările lui. Însă, totuși, există reacții și reacții la nemulțumiri. A lui a fost una absolut neprielnică – desigur, e doar o părere – în concertul pe care l-a întrerupt recent la Târgu Lăpuș. S-a supărat că a intrat cineva în spațiul de concert după ce el și-a început cântarea.

De acord că poate fi deranjant pentru omul de pe scenă care încearcă să se concentreze la un act artistic, să-l facă fără de cusur. Numai că aici trebuie să existe și o oarecare măsură. Pare, totuși, de-a binelea exagerat să-ți întrerupi concertul fiindcă intră un întârziat pe ușă.

Ce facem, instituim dictatura artistului asupra spectatorului? Cel din urmă nu are dreptul să strănute, să tușească, să meargă la baie în timpul concertului, fiindcă i se duce de râpă concentrarea celui de pe scenă? Spectatorii ar trebui să stea stresați la concert fiindcă poate se supără artistul dacă vede că nu par suficient de atenți?

Poate ar trebui să țineți concerte în săli goale, dle Leșe. Așa măcar veți avea satisfacția că nu vă va deranja nimeni, vă ascultați singur și nu vă mai iritați.

PS: De un spectator, subsemnatul, în mod cert ați scăpat. Pentru totdeauna.

SUrsa foto: agorapress.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.