VIDEO | Și-a pierdut telefonul, dar i l-au găsit polițiștii

Doar o jumătate de oră le-a luat poliţiştilor din Tăuţii Măgherăuş să recupereze un telefon mobil pierdut şi însuşit de persoana care l-a găsit. Poliţiştii au demarat activităţile de căutare după ce un băimărean a reclamat că nu-şi găseşte telefonul şi este posibil să-i fi căzut din buzunar în faţa unui centru comercial din oraş.

Deplasaţi la faţa locului, un angajat al supermarketului respectiv le-a oferit poliţiştilor primele indicii utile: că a văzut o persoană necunoscută care a ridicat un telefon mobil iar apoi a plecat cu un autoturism, indicând şi marca acestuia. Ca urmare a altor verificări efectuate de agenţii de ordine publică din Tăuţii Măgherăuş, persoana care a luat telefonul a fost găsită la un local public. Acesta a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. Pentru că valoarea unui telefon nu constă doar în preţul lui, ci și în fotografii sau a alte date stocate, băimăreanul a fost foarte fericit şi le-a mulţumit poliţiştilor ca l-au scutit de neplăceri.

Oamenii legii le reamintesc cetăţenilor că în cazul în care găsesc bunuri, acte de identitate, sume de bani, orice lucru care nu le aparţine, au obligaţia de a le restitui celor care le-au pierdut sau de a le duce la cea mai apropiată unitate de poliţie. În cazul în care nu fac acest lucru în 10 zile, fapta se transformă în infracţiune şi riscă să fie cercetaţi pentru însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.