VIDEO | Jandarmii, în sprijinul unei familii necăjite, cu 13 copii

Marți, 6 august, jandarmii maramureşeni, însoţiţi de preotul militar Daniel Achim, au dorit să facă o bucurie unei familii nevoiaşe cu 13 copii, din  localitatea Codru Butesii. De cum au aflat situația acestei familii, jandarmii au dorit să vină în sprijinul ei.

Jandarmii au contribuit în mod benevol cu sume de bani, pe care i-au folosit apoi să cumpere cadouri copiilor acestei familii, electrocasnice, materiale de construcţie,  îmbrăcăminte şi încălţăminte.

”La nivelul Inspectoratului Județean de Jandarmi am declanșat o activitate caritabilă prin care am mobilizat întreg colectivul pentru a veni în sprijinul unei familii cu 13 copii. Neașteptat de mare a fost ecoul acestei acțiuni întrcuât jandarmii s-au mobilizat, au reușit să adune atât bunuri materiale, îmbărăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, dar și bani. Am venit cu ele aici într-o zi de sărbătoare și am reușit să aducem un stop de bucurie acestor copii”, a precizat Daniel Achim, preot militar.

”Am venit în Codru Butesii pentru a ajuta o familie cu 13 copii cu diferite material de construcții, jucării și alte lucruri necesare familiei. Am fost întâmpinați cu mare entuziasm de către familie și de către cei 13 copii”, a precizat Radu Vasile, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.