Sfârșit de săptămână cu opt incendii

În weekend pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a 8 incendii. Dintre acestea, 3 au izbucnit la coșurile de fum ale unor locuințe din localitățile Borșa (2) și Săpânța (1). În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.

Vineri, pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu izbucnit la instalația de încălzirea a unui mijloc de transport. În urma incendiului a fost distrusă instalația de încălzire. La rândul lor, pompierii vișeuani au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 50 kg de deșeuri menajere.

Sâmbătă, într-o curte la Strâmtura, militarii Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au stins un incendiu în urma căruia au ars circa 200 de anvelope auto. Duminică, personalul Detașamentului Baia Mare a intervenit în cazul a două incendii. Primul a izbucnit la un cap tractor pe strada Fabricii din municipiu. Focul a distrus circa 40% din cabina TIR-ului. Cel de al doilea incendiu a avut loc în Lăschia, unde o afumătorie a fost cuprinsă de flăcări. Au ars circa 24 de metri pătrați din afumătorie, 7 metri cubi de lemn de foc și circa 60 kg de carne.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.