Secţia de Pompieri Vişeu de Sus sprijinită de Consiliul Local

Secţia de Pompieri Vişeu de Sus sprijinită de Consiliul Local

Consiliul Local Vişeu de Sus a hotărât în aceste zile, să aloce lunar, cu începere din luna iulie a.c., câte 400 de litri de carburant pentru autospecialele Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus. “Este o contribuţie deosebită, care reprezintă circa 70 la sută din media consumului lunar al subunităţii”, spune comandantul Secţiei de Pompieri din localitate, mr. Adrian Vlaşin. “Acesta este încă un exemplu că reprezentanţii comunităţilor locale din judeţul nostru au înţeles că trebuie să sprijine activitatea I.S.U Maramureş, care devine de la o zi la alta mai solicitantă şi mai complexă,” apreciază col. Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş.
Trebuie să menţionăm şi contribuţia deosebită a Consiliului Local Baia Mare, care a alocat de la începutul anului nu mai puţin de 80 de mii de lei pentru cauciucurile şi carburanţii necesari funcţionării autospecialelor S.M.U.R.D. Baia Mare. Consiliul Local Dragomireşti a contribuit, la rândul său, cu 200 de litri de carburanţi, pentru Garda de Intervenţie Bogdan Vodă, iar edilii comunei Fărcaşa au amenajat imobilul în care funcţionează punctul de lucru al I.S.U. Maramureş din localitate şi suportă toate cheltuielile curente ale acestuia, în afară de salariile pompierilor militari.
Consiliul Local al comunei Bogdan Vodă, a aprobat, de curând, suma de 150 de mii de lei, pentru extinderea clădirii şi amenajarea spaţiilor Gărzii de Intervenţie din localitate. O contribuţie deosebită are şi Consiliul Judeţean, care a alocat suma de 478 de mii de lei pentru construirea a patru garaje  destinate autospecialelor S.M.U.R.D. şi a unui atelier. De asemenea, unii dintre membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, inclusiv Instituţia Prefectului, ne-au sprijinit  la lucrările de reamenajare a clădirii S.M.U.R.D.
Col. Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş este recunoscător tuturor celor care i-au sprijinit şi îi sprijină în continuare şi îi asigură că resursele vor fi bine gestionate, în interesul comunităţilor locale şi al tuturor maramureşenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.