VIDEO | Se redeschide punctul de lucru al TV Sighet din zona BIG

Se redeschide punctul de lucru TV Sighet din zona BIG pentru preluarea anunțurilor pentru videotext.  Am luat toate măsurile necesare pentru siguranța clienților, dar și a personalului pentru ca maramureșenii să își poată publica anunțurile.

Chiar dacă din cauza pandemiei am fost nevoiți să restrângem activitatea la punctul de lucru din zona BIG și am preluat anunțurile dumneavoastră online, acum s-a reluat activitatea. Puteți să vă publicați anunțurile zilnic în intervalul 09:00-16:00 la sediul TV Sighet din zona BIG. Vă reamintim că anunțurile publicate pe pagina videotext TV Sighet pot fi urmărite în întregul județ prin rețelele de cablu RCS- RDS și UPC.

Pentru siguranța tuturor vă recomandăm, dacă ne treceți pragul, să purtați mască de protecție, să păstrați distanța de cel puțin 1,5 metri față de persoana din fața dumneavoastră și să folosiți dezinfectatul disponibil în sediu. De asemenea vă rugăm să nu intrați mai mult de 2 persoane deodată.

În această perioadă, ca o măsură suplimentară de prevenție, vă rugăm să veniți neînsoțiți de către alte persoane în incinta societății.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.