VIDEO | 1 iunie emoționant și pentru copii și pentru polițiști

În 1 iunie, de ziua copilului, polițiștii maramureșeni au înmânat premiile câștigătorilor concursului „Pandemia nu fură copilăria”. Mulţumesc din suflet pentru frumosul premiu şi pentru frumosul gest de a veni organizat ca să mi-l înmânaţi. A fost emoţionant!  – este mesajul transmit de Roberta, una dintre câştigătoare.

Concursul a fost organizat de poliţiştii de prevenire din grijă pentru binele şi bucuria celor mici. Întrucât poliţiştii au primit în jur de 100 de lucrări, desene şi compuneri, toate despre povestea pandemiei trăită pe propria piele, nu a fost deloc uşoară deliberarea pentru desemnarea câştigătorilor.

Într-un final s-a stabilit ca cele patru premii, oferite de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş, să ajungă la Giulia Alexandra Ormenişan, de 7 ani,  din Borşa,  la Adelina Coroian de 8 ani şi la  Andreea Antonia Andreicuț de 9 ani, ambele din Baia Mare, şi la Roberta Luciana Pop de 10 ani din Sălsig, care şi-au exprimat  într-un mod cu totul deosebit gândurile, inocenţa şi emoţiile trăite în acest context. Premiile au fost înmânate chiar de către polițiști.

Poliţiştii au ajuns luni cu premiile la cei patru la câştigători, însoţiţi de către ofiţerul patruped Vis. Iar bucuria copiilor a contat enorm pentru oamenii legii, care la rândul lor au retrăit un episod din magia copilăriei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.