VIDEO | Se răcește vremea: ploi, vânt puternic și temperaturi extrem de scăzute

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți o avertizare de vreme rea, valabilă în toată țara, care va intra în vigoare astăzi și va fi valabilă până vineri dimineață la ora 10:00. Potrivit meteorologilor, se vor semnala precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece.

De marți până vineri, în toată țara vor fi precipitații moderate cantitativ – local 15…25 l/mp și izolat, îndeosebi în nord-vest și centru, 30…40 l/mp. Din după-amiaza zilei de marți și până în seara zilei de miercuri, 14 aprilie, vor fi mai ales averse de ploaie, izolat însoțite de descărcări electrice. În Transilvania şi în Maramureş vor fi ploi, dar şi perioade cu lapoviţă și ninsoare, cu precădere în noaptea de miercuri spre joi și în cea de joi spre vineri, pe alocuri și temporar cu depunere de strat de zăpadă. Trecător, precipitații mixte se vor semnala și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Valorile termice diurne ce se vor înregistra miercuri și joi vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie.

sursa foto: cancan.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.