VIDEO | Ce spun maramureșenii despre vaccinarea împotriva noului coronavirus

Peste 100 000 de maramureșeni s-au vaccinat până acum împotriva noului coronavirus. În timp ce unele persoane s-au înscris pe liste de așteptare la centrele de vaccinare pentru a fi imunizate sunt și maramureșeni care sunt sceptici atunci când vine vorba de vaccinul care ne-ar putea ajuta să revenim la normalitate.

Sunt multe voci care spun și că informațiile oferite de autorități pe tema vaccinurilor sunt insuficiente.

”Eu am o părere foarte bună despre vaccinuri pentru că te vindecă de coronavirusul ăsta. Eu am încredere în vaccin. Ar fi bine să se vaccineze cât mai multe persoane. Eu am avut boala și am așteptat să treacă puțin timp dar o să mă vaccinez și eu”, a spus o maramureșeancă.

”Nu știu ce să vă spun pentru că eu încă nu am făcut vaccinul, nu am fost programat. Cam 50% cred ca ar trebui să ne vaccinăm, nu pot să zic 100% că s-au întâmplat atâtea probleme cu vaccinul. Dacă o să fim solicitați o să ne facem vaccinul”, a adăugat un bărbat.

”Eu am făcut vaccinul. Nu știu dacă e mai bine așa, dar tare scurtă e perioada în care suntem protejați. Ar trebui să se vaccineze cine are posibilitatea, probabil că sunt mai în siguranță dacă m-am vaccinat”, a precizat o altă femeie.

”Dacă nu se vaccinează populația nu o să reușim să scăpăm  de pandemie, deci vaccinul e un pas înainte. Despre cei care au reacții adverse de la vaccin, ce pot să zic, poate sunt mai ghinioniști. Mesajul meu pentru oameni ar fi să aibă încredere în vaccin”, a transmis un tânăr.

Și autoritățile fac apel la cetățeni să se programeze pentru vaccin sau să se înscrie pe listele de așteptare pentru a fi imunizați și în acest fel să se reducă și numărul de persoane infectate cu noul coronavirus.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.