Se pun în vânzare abonamentele pentru meciurile de handbal

Abonamentele pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu de echipele de handbal feminin și masculin de la CS Minaur se pun în vânzare de luni, 8 august, la sediul clubului de la Sala Sporturilor “Lascar Pană”.  Programul este de luni până vineri, între orele 10.00-15.00.

Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionat și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei. Prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu în campionat și Cupa României, în sezonul 2022 este de 10 lei/meci.

Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu, în campionat și Cupa României, în sezonul 2022-2023, de către echipa de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare este de 100 lei. Prețul biletelor e de 10 lei/meci. Prețul biletelor pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu în EHF European Handball League este de 20 lei/meci.

La competițiile amicale și turneele de pregătire ale echipelor de handbal masculin și handbal feminin accesul va fi gratuit. Persoanele cu dizabilități, copiii, elevii, studenții si pensionarii peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile.

Plata se poate face doar cu numerar.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.