SE FAC CERCETĂRI: Trei accidente rutiere cu victime s-au petrecut ieri pe raza județului Maramureș

SE FAC CERCETĂRI: Trei accidente rutiere cu victime s-au petrecut ieri pe raza județului Maramureș

 Poliţiştii rutieri maramureşeni efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care ieri, 16 februarie, pe raza judeţului au avut loc trei accidente rutiere. 

Un prim accident a avut loc la ora 12.30, pe strada Vasile Lucaciu din municipiul Baia Mare, unde un conducător auto a accidentat o minoră în vârstă de 10 ani. Fetiţa a fost surprinsă şi lovită în timp ce era angajată regulamentar în traversarea străzii pe la trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, iar în urma accidentului a suferit leziuni uşoare care nu au necesitat internarea. Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani din Şomcuta Mare, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tot ieri, la ora 15,00, o femeie de 66 de ani din Hideaga care conducea un autoturism pe DN 1C dinspre Baia Mare spre Şomcuta Mare, pe o porţiune de drum în aliniament, nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, l-a acroşat  şi l-a proiectat într-un alt autoturism care era oprit în coloană în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului conducătoarea auto a suferit leziuni şi a  fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Niciunul dintre conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Un alt eveniment rutier s-a produs la ora 21.30 între localităţile Buşag şi Cicârlău. O tânără de 21 de ani din Seini, a fost rănită uşor după ce autoturismul în care se afla în calitate de pasageră, s-a răsturnat pe plafon în şanţul pluvial. Evenimentul s-a produs în condiţiile în care conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani din Seini, a încercat să evite o groapă de pe carosabil dar a pierdut controlul asupra maşinii. În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că şoferul nu consumase alcool. Tânăra a fost transportată la spital dar nu a necesitat internarea.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.