Se deschide ProTehnica, singurul târg tehnic din Maramureș

În perioada 23-24 mai se desfășoară la cea de-a doua ediție a singurului târg tehnic din Maramureș, organizat de Camera de Comerț și Industrie – ProTehnica.  

Evenimentul se va desfășura pe două paliere: expoziție cu vânzare, respectiv seminarii și comunicări.

La standurile expoziționale ale saloanelor Prevent, Energii regenerabile și Alternative și la Salonul inventatorilor maramureșeni veți putea afla ultimele noutăți și oferte în domeniul energii regenerabile și alternative, eficiență energetică, izolații, sisteme de încălzire, materiale ecologice, panouri solare, soluții inovative, invenții și alte elemente de siguranță și securitate pentru casa și afacerea ta.

Seminariile sunt adresate atât mediului de afaceri, cât și autorităților publice locale. Vor fi prezentate teme de interes și noutăți legislative despre autorizații și măsuri de securitate ISU, eficiență energetică și soluții pentru reducerea costurilor cu energia electrică, soluții de iluminat public inteligent la care se adaugă și alte informații și reglementări pentru specificul local, prezentate de Ordinul Arhitecților din România Filiala Nord-Vest.

Înscrierile se fac la cci_mm@ccimm.ro sau completând talonul de participare online ori la www.ccimm.ro. Programul expoziției va fi între orele 11:00 și 17:00. Evenimentul are loc la Centrul de Instruire și marketing al CCI Maramureș. Intrarea e liberă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.