VIDEO | Se caută voluntari la Asociația Autism Baia Mare

Se caută voluntari la Asociația Autism Baia Mare. Pot aplica oameni dornici de a se implica într-un domeniu cu multe provocări, dar și satisfacții.

Asociația Autism Baia Mare are nevoie de 15 tineri voluntari ce doresc să se implice direct în munca cu copiii și adolescenții cu tulburări de dezvoltare cu posibilitatea de angajare după finalizarea stagiului de voluntariat. Se caută voluntari din rândul elevilor, studenților, absolvenților sau pur și simplu, oameni care doresc să se implice într-un domeniu cu multe provocări, dar și satisfacții. Cei dornici de a se alătura echipei Autism Baia Mare, sunt așteptați să depună o aplicație în perioada 10-19 august 2020 printr-un CV și o scrisoare de intenție la office@autismbaiamare.ro.

Voluntarii vor fi implicați în activități diverse, ateliere de creație, ateliere de grădinărit, training-uri, servicii de recuperare a copiilor și adolescenților din Centru.

Campania de recrutare de voluntari are loc în cadrul proiectului „Mai Bine – Tinerii Baimareni sprijină copiii cu tulburări de dezvoltare”, ediția a ÎI-a, realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare, prin linia de finanțare nerambursabilă pe anul 2020.

Asociația Autism Baia Mare este o organizație non-profit înființată de părinți în 2008 ce oferă, cu ajutorul echipei multidisciplinare, servicii de recuperare pentru 100 copii și adolescenți cu vârste între 2-17 ani din județul Maramureș și județele limitrofe.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.