VIDEO | Mașină plină cu țigări de contrabandă abandonată pe marginea drumului

Ieri polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au desfășurat o acțiune, în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Oamenii legii au descoperit abandonat pe marginea părții carosabile, între localitățile Valea Vișeului și Bistra, un autoturism înmatriculat în România, care nu-și justifica prezența în zonă. În momentul în care polițiștii de frontieră s-au apropiat de autoturism au observat în interiorul acestuia mai multe colete asemănătoare celor cu țigări de contrabandă.

Drept urmare, autovehiculul cu baxuri a fost transportat la sediul sectorului, unde în urma inventarierii s-a stabilit că acestea conțin 14.500 pachete țigări  în valoare de aproximativ 170.000 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. Totodată, autoturismul în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea anchetei. Verificările sunt continuate în vederea depistării persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.