VIDEO | Școala Siguranței TEDI se desfășoară anul acesta online

Programul național Școala Siguranței TEDI, adresat elevilor de clasa I, continuă cu  a VI-a ediție. Cu toate că  anul acesta porțile școlilor sunt închise el s-a adaptat perioadei pe care o parcurgem și se întâlnește cu copiii maramureșeni, din 27 de școli, în mediul online.

Astfel prin activitățile și jocurile distractive concepute pentru ei, cu sprijinul partenerului  și prin intermediul cadrelor didactice și a polițiștilor de prevenire, TEDI îi ajută pe copii să-și însușească cunoștințele despre circulația rutieră, despre modalitățile de evitare a pericolelor și modalitățile de petrecere a timpului liber în siguranță, atât acasă, cât și la școală sau la joacă.

La nivelul județului polițiștii de prevenire s-au întâlnit în mediul online cu peste 100 de copii, cu care au discutat despre siguranța lor acasă și în mediul online.

Programul continuă și cu alte teme de interes pentru copii, iar polițiștii de prevenire vor sprijini cadrele didactice în derularea activităţilor pe tot parcursul anului școlar.

Tedi – Școala Siguranței” este un program educațional care se înscrie în inițiativa remarcabilă a îmbunătățirii siguranței celor mici din clasa I.

Sursa foto: IPJ Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.